Ontharen

Oksels ontharen

De oksels zijn een natuurlijk onderdeel van het koel-en toxine systeem van het lichaam. Ze helpen ook bij het lossen van onze natuurlijke geur of feromonen. Door de huid zijn de oksels kwetsbaar en kan het ontharen van de oksels lastig zijn. Ontharen van de oksels leidt vaak tot pijnlijke uitslag, ingegroeide haren en zelfs infecties als gevolg van de vochtige, bacteriën in dit gebied.

Oksels Ontharen Met SHR

Er zijn maar weinig vrouwen en zelfs mannen, die niet bezig zijn geweest met het verwijderen van het okselhaar. Scheren, waxen en ontharingscrème waren de enigste manieren om van deze hardnekkige okselharen af te komen. Veel mensen zijn blij met de komst van onze SHR behandelingen om definitief uw oksels ontharen.

Maar nu, dankzij de allernieuwste SHR in motion techniek van ultraclinic, kunt u snel en eenvoudig uw okselhaar laten verwijderen. Oksels ontharen is snel en discreet. Onze behandelingen voor het permanent ontharen van uw oksels betekenen dat u uw wax of scheermesjes voorgoed kunt wegleggen.

Oksels Ontharen Met SHR

Voorheen was okselhaar moeilijk te verwijderen. Maar met onze SHR behandelingen gaat het zeer snel en gemakkelijk. Een sessie duurt ongeveer 5 minuten voor dit kleine gebied. Onze apparatuur werkt snel en hygiënisch en na een aantal behandelingen heb je geen okselhaar meer! En, als bonus, zullen je ingegroeide haartjes verdwijnen!

Hoeveel Behandelingen Zullen Er Nodig Zijn?

Oksels ontharen moet minstens een paar sessies om minimale hergroei te verzekeren. Als uw behandeling is afgelopen, kan het bij sommige mensen nodig zijn om eens per jaar terug te komen voor het onderhouden van het verbluffende resultaat.

Na De Behandelingen Af Van M’n Okselhaar?

In bijna alle gevallen zullen er geen haren terugkomen. Het kan zijn dat een enkele haar terugkomt na de voltooiing van uw behandelingen, maar ze zullen wel  licht en zacht zijn. SHR ontharing is effectief door lichtflitsen die omgezet worden in warmte, waardoor de haarzakjes beschadigen. Na de benodigde behandelingen zullen de haarzakjes de groei van nieuwe haren niet meer ondersteunen.

Werkt Het Ontharen Met SHR Overal?

Natuurlijk! U kunt gebruik maken van onze behandelingen om ongewenst haar permanent te verwijderen op armen, benen, gezicht, schaamhaar en nog veel meer plaatsen. Dus, wilt u zich ontdoen van ongewenst haar, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verzorging Van Mijn Oksels Na Behandeling?

Tussen de behandelingen door kunt u ongewenst haar scheren. Als u nog vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van behandelingen van uw oksels, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke, gecertificeerde SHR deskundigen.

Naast het oksels ontharen en oksel ontharing, helpen we u graag bij ontharen van armen, lichaam, bikinilijn of gezicht. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervagen of verwijderen van uw tatoeage! Neem nu contact op met ultraclinic!

Doet Oksels Ontharen Pijn?

U zult verbaasd zijn hoe weinig pijn oksels ontharen doet! Onze nieuwe apparatuur maakt ontharen vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan enige roodheid ontstaan, maar dit verdwijnt na 1 a 2 uren.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen