Ontharen

Buik ontharen

Als u gaat voor een haarvrije en sexy buik dan is buik ontharen met onze SHR techniek dé oplossing. Ook voor mannen is ontharen van de maag en buik vrij populair om te zorgen voor een haar-vrij strand lichaam. Voor vrouwen kan ontharen van de buik noodzakelijk zijn geworden na hormonale veranderingen, zoals tijdens de zwangerschap of na de menopauze.

Ongeacht de oorzaak, ultraclinic kan helpen bij het permanent ontharen van uw ongewenste buikhaar! Dus gooi uw wax kit en scheermes maar weg en neem afscheid van het haar op uw buik! Neem nu contact op met ultraclinic!

Buik Ontharen Met SHR

Buikhaar komt voor in diverse vormen – van een licht oppervlakkige dunne lijn, tot grove beharing over de hele buik. De meeste mannen hebben haar op hun buik, maar bij vrouwen komt het ook vaak voor. Gelukkig is het wegwerken van buikhaar nu heel eenvoudig. Het duurt maar ongeveer 5 minuten om het haar te verwijderen van uw buik. Onze SHR behandelingen zijn snel en na een aantal sessies, zal het buikhaar permanent verdwenen zijn! En als bonus zullen ingegroeide haartjes vanzelf genezen na de eerste sessie en niet weer terugkomen.

Hoe kom ik van m’n buikhaar af?

Om uw buikhaar te verwijderen moet u een paar behandelingen ondergaan, afhankelijk van het type haar. De behandelingen worden herhaald ongeveer om de zes weken tot het haar stopt met groeien.

Welke resultaten kan ik verwachten?

ultraclinic maakt gebruik van de nieuwste technieken voor buik ontharen. SHR ontharing werkt met behulp van fotothermolyse, dwz een licht / warmte-omzetting. Het kan zijn dat een paar haren aan het eind van de behandelingen terugkomt, maar deze zullen zeer licht en zacht zijn.

Welke resultaten kan ik verwachten ?

SHR ontharen wordt niet alleen gebruikt om het buikhaar te verwijderen, het kan gebruikt worden op de meeste gebieden van de huid, met uitzondering van de bovenste oogleden. Met behulp van de SHR techniek van ultraclinic kunt u uzelf ontdoen van ongewenst hormonale haar, borsthaar, kin haar, eigenlijk al het haar! Een populaire behandeling voor zowel mannen als vrouwen is het ontharen van de armen en oksels.

Doet buik ontharen pijn?

Het is verrassend hoe weinig pijn het ontharen van uw buik doet! Onze apparatuur heeft dynamische koeling en dit maakt het ontharing bijna pijnvrij.

We doen geen beloftes die we niet kunnen waar maken. Of u nu haar wilt verwijderen op uw  buik, lichaam, bikinilijn of gezicht, neem vrijblijvend contact op met ultraclinic. Ook kunnen we helpen met het verwijderen van bijvoorbeeld uw tatoeage.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen