Ontharen

Bovenlip ontharen

Er zijn veel vrouwen die na een zwangerschap of de menopauze worstelen met ongewenst haar op de bovenlip. Deze hormonale haren zijn vaak hardnekkig en veroorzaken schaamte voor deze vrouwen. Bovenlip ontharen met onze verfijnde SHR techniek is dé manier om van dit ongewenste haar af te komen.

Er zijn diverse manieren om uw bovenlip te ontharen, bleken, ontharingscrèmes, haartjes trekken of harsen. Helaas zijn deze methoden niet prettig en ze veroorzaken vaak zwelling, roodheid, ingegroeide haren, brandwonden en soms zelfs blijvende littekens.

Neus Ontharen Met SHR

Wij zijn gespecialiseerd in het ontharen met gebruik van de SHR techniek. Deze behandelingen zijn snel, effectief en helpt je weer vol vertrouwen van het leven te genieten. Wij bieden de beste behandelingen in bovenlip ontharing. Dus als je van de ongewenste haargroei af wilt, bel of mail gerust voor meer info.

Lip ontharing duurt slechts een paar minuten en we rekenen een vast tarief van slechts 39 euro. Ontharen met SHR op het gezicht werkt zelfs bij zeer grof baardhaar en kan worden gebruikt voor wenkbrauwen en verminderen of verwijderen van bakkebaarden.

Hoevaak moet ik behandeld worden?

Ongewenst gezichtshaar heeft een aantal behandelingen nodig, het aantal behandelingen hangt af van je huidtype en haarstructuur en zal worden besproken bij de eerste behandeling of afspraak.

Hoe werkt bovenlip ontharen met SHR?

Onze SHR behandelingen werken met behulp van flitslicht. Door het flitsen komt er warmte vrij, deze warmte richt zich op de haarzakjes. Door die te beschadigen, stoppen de haren met groeien. Dit betekent dat waxen, epileren of bleken verleden tijd zal zijn!

Zal SHR ontharing op de bovenlip werken bij mij?

SHR ontharen werkt echt bij iedereen. Zelfs bij haren die van nature blond, rood of grijs zijn. Het maakt niet uit wat je huidskleur is of hoe grof je haar is, het gezichtshaar wordt fijner, lichter en verdwijnt, vaak al na 1 behandeling!

Werkt deze behandeling overal?

Ontharen met SHR behandelingen kunnen gebruikt worden op alle gebieden van het gezicht en lichaam voor zowel mannen als vrouwen, met uitzondering van de oogleden.

Doet het ontharen van de bovenlip pijn?

Bij ultraclinic wordt alleen gewerkt met CE 11 gecertificeerde apparatuur. Onze SHR apparatuur  is zeer krachtig en daardoor zul je veel minder behandelingen nodig hebben. We kunnen zeer gericht ontharen waardoor omliggende huid niet wordt beschadigd. Ons apparaat maakt ontharen met SHR pijnloos.. Na de behandeling kun je hetzelfde gevoel hebben als verbranding door de zon, maar dit trekt zeer snel weer weg.

Waarom kiezen voor SHR bij ultraclinic?

Onze apparatuur staat bekend in de industrie als de beste in permanente ontharing. Wij ontharen discreet en maken gebruik van de beste beschikbare technologie. Je kunt bij ons terecht in Nijmegen, maar we kunnen ook bij je thuis komen. Dus als je meer wilt weten over het verwijderen van de haren op je bovenlip, bel of mail!

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen