Ontharen

Borst ontharen

Na een zwangerschap of na de menopauze zijn ongewenste borstharen bij een vrouwen een veelvoorkomend probleem. Borst ontharen doen we vrij regelmatig bij vrouwen. Borsthaar zit meestal rond de tepels, maar kan ook tussen de borsten of op de borst voorkomen. Deze donkere hormonale haren zorgen voor vermindering van het zelfvertrouwen. Vrouwen voorkomen seksuele ontmoetingen of dragen geen bikini’s of laag uitgesneden topjes.

ultraclinic beschikt over de allernieuwste, medische gecertificeerde SHR techniek die een perfecte uitkomst bieden  voor het definitief verwijderen van de borstharen. Onze behandelingen zijn snel en discreet. Weg dus met het scheren of harsen.

Wij bieden u behandelingen in een discrete omgeving of bij u thuis. Onze volledig gekwalificeerde specialisten kunnen ontharen op een geschikte tijd, zoals na het werk of in je lunchpauze. Dus wilt u zich ontdoen van uw borsthaar, boek nu uw afspraak  bij ultraclinic!

De voordelen van SHR ontharen

Het verwijderen van haren op de borsten met SHR is de meest effectieve ontharing techniek die vandaag de dag beschikbaar is. SHR gebruikt geen chemicaliën en geeft je geen vervelende ingegroeide haren! En SHR ontharing van de borst kan geen schade veroorzaken aan het borstweefsel of klieren. Als een toegevoegde bonus, hoeft u niet te wachten tot het weer haar zichtbaar is voor uw volgende behandeling.

Hoeveel SHR laser behandelingen nodig?

Ongewenst borsthaar verwijderen zal een paar sessies nodig hebben, afhankelijk van uw haarkleur en huidtype. We werken met de allerbeste SHR apparatuur waardoor we eventueel 3 behandelingen per maand kunnen uitvoeren.

Hoe werkt borst ontharen?

Het maakt niet uit hoeveel je waxt of scheert, de haren zullen terugkomen. We kunnen al uw borsthaar permanent verwijderen met iets genaamd fotothermolyse. Het gaat om het omzetten van licht-energie in warmte met ons speciale SHR apparaat. Door deze warmte wordt het haarzakje beschadigd waardoor na verloop van tijd geen haar meer kan groeien.

Waarom ontharen met ultraclinic?

We staan bekend om onze resultaten wat betreft permanent ontharen. We zijn eerlijk en discreet. Onze kliniek in Nijmegen is comfortabel en privé, we gebruiken de nieuwste, gecertificeerde apparatuur voor de hoogst haalbare kwaliteiten. Om het u gemakkelijk te maken kunnen we ook bij u thuis langskomen.

Kan de borst ontharen met SHR pijn doen?

U zult enigszins warmte voelen en na de behandeling kan het voelen alsof de borst verbrand is door de zon, maar dat verdwijnt na 1 a 2 uren.

Werkt SHR ontharen op alle lichaamsdelen?

SHR ontharen kan niet alleen het borsthaar verwijderen, het kan gebruikt worden op de armen, benen, rug, borst, gezicht, handen en voeten.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen