Ontharen

Schaamhaar ontharen

Je schaamstreek ontharen is inmiddels veel voorkomend fenomeen. Dit is ook niet zo raar. Schaamhaar scheren geeft een natuurlijk schoon en fris gevoel en esthetisch oogt het vaak mooi. Veel mensen vergeten echter dat schaamhaar wel een natuurlijke functie heeft. Zeker als u veelvuldig uw schaamstreek scheert verhoogt dit de kans op ontstoken haarzakjes of een ontstoken huid met rode bultjes. Een Frans onderzoek leert ons dat het incorrect schaamhaar scheren de kans op infecties zoals waterwratjes en andere SOA’s zou kunnen vergroten. Als u uw schaamhaar scheert is het dus van belang dat dit vakkundig,veilig en netjes gebeurd met behulp van de juiste middelen.

Verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren om het schaamhaar te verwijderen

  • Schaamhaar harsen
  • Schaamhaar epileren
  • Schaamhaar scheren
  • Schaamhaar verwijderen met ontharing creme
  • Schaamhaar waxen.

Al deze manieren kunnen zorgen voor irritatie, zoals jeuk en rode bultjes. Maar wij hebben dé oplossing.

Schaamstreek Ontharen Met Fibra Diode Is De Toekomst!

De schaamstreek bij vrouwen en mannen kan bij ons definitief worden onthaard met behulp van licht! Dit wil zeggen dat wij de strijd met schaamhaar aangaan met behulp van intense lichtflitsen. Deze lichtflitsen vernietigen de haarzakjes. Via het pigment in de huid reist de lichtflits tot de haarwortel. Door de warmte die vrijkomt van de intense lichtflits wordt de haarwortel vernietigd en zal het haartje nooit meer terugkeren.

Schaamhaar is in veel gevallen dik en stug haar en niet gemakkelijk om definitief te ontharen. Daarom is het schaamhaar scheren vaak een pijnlijke manier van ontharen. Het definitief ontharen van de schaamstreek vereist professionele, krachtige en nauwkeurige apparatuur. Onze medisch gecertificeerde IPL apparaten zijn meer dan geschikt om dit lastige klusje te klaren.

Bespaar tijd, geld en irritaties en maak nu een afspraak!

Hou op met scheren en kies voor een permanente oplossing!

Voor het definitief ontharen van de schaamstreek zult u een aantal behandelingen nodig hebben. Één behandeling volstaat niet. Dit komt omdat haren niet constant groeien. Één tot twee maanden na de behandeling gaan de haren uit de ‘slaapfase’ groeien. Wanneer de behandeling niet herhaald zou worden, zouden er nog steeds haartjes blijven groeien. Een schaamstreek definitief ontharen gebeurt gemiddeld in vier tot acht behandelingen.

Wilt u af van rode pukkeltjes of jeuk in uw bikinilijn? heeft u last van ingegroeide haren in uw schaamstreek? Irritatie door stoppels in uw liezen?  Of bent u  het gewoon zat om steeds maar weer uw schaamhaar te moeten epileren, scheren of waxen? Wilt u ieder moment van het jaar uw zwemkleding/bikini aan kunnen trekken zonder na te hoeven denken of u er wel goed en netjes uitziet? Laat bij ons uw schaamhaar definitief verwijderen met behulp van Fibra diode.

Ontharen

Kosten

Ontharen Billen

Ontharen Bilnaad

Ontharen Venusheuvel

Ontharen Schaamstreek

Alle bovenstaande opties

€ 89 ,-

€ 59 ,-

€ 79 ,-

€ 89 ,-

€ 199 ,-

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen