Ontharen

Nek ontharen

Nek ontharen doen we veel bij mannen. Veel mannen hebben last van ongewenst haar in de nek. Nekhaar wordt regelmatig verwijderd met scheermesjes of wax, maar deze methoden zijn niet erg effectief en leiden tot irritatie. Maar ultraclinic heeft dé manier om effectief uw nek te ontharen. Met behulp van de nieuwste Fibra Diode Laser technologie maken we gebruik van lichtenergie die wordt omgezet in warmte-energie. Deze warmte vernietigd het haarzakje waardoor er op den duur geen haar meer kan groeien. Na de eerste behandelingen is het haar al fijner, lichter en minder zichtbaar en na het aantal benodigde behandelingen zal het haar niet terugkomen.

Nek Ontharen Met Fibra Diode Laser

Nek ontharen met Fibra Diode laser betekent ook dat u geen last meer heeft van die lelijke ingegroeide haren. Dit komt omdat de warmte van de lichtflitsen bestaande infecties vernietigen op het moment van behandeling en er direct voor zorgt dat de haren stoppen met groeien, waardoor er geen haren kunnen ingroeien in de behandelde haarzakjes.

Tijdens de behandelingen heeft het haar steeds meer tijd nodig om terug te groeien, zodat u zich steeds minder vaak hoeft te scheren.

Op deze manier uw nek ontharen zal uiteindelijk ook veel goedkoper zijn dan de aanschaf van scheermesjes of wax. Dus voor een discrete, doeltreffende en snelle manier van ontharen van uw nek, bel of mail voor meer info of het maken van een afspraak bij ultraclinic.

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen