Ontharen

Handen ontharen

Handen ontharen doen we steeds meer bij mannen. Het is een gevoelig onderwerp, maar wel een onderwerp waar veel mannen bekend mee zijn: hand haar. Het haar op de bovenkant, de zijkant en op de knokkels. Voor veel mannen is dit geen probleem, maar voor sommige mannen is dit haar erg ongewenst en erg moeilijk om weg te krijgen.

In tegenstelling tot harsen, epileren en scheren, wordt bij handen ontharen met Fibra diode het haarzakje vernietigd, waardoor het de haargroei niet meer kan ondersteunen. Hoe kan dit? Simpel, Fibra diode maakt gebruik van lichtenergie die wordt omgezet in warmte-energie. Onze nieuwste technologie richt zich op de melanine in een haarzakje dat, in een fractie van een milliseconde, het haarzakje beschadigd.

Als extra bonus worden door de warmte van het licht alle ingegroeide haren ook aangepakt. En omdat door de behandeling het groeien van de haar direct stopt, kunnen er ook geen nieuwe ingegroeide haren vormen. Na het aanbevolen aantal behandelingen, komt het haar niet weer door. Dit betekent gladde, haar vrije handen, zonder bulten, uitslag, ingegroeide haartjes of stoppels.

Handen Ontharen Met de
Fibra Diode Laser

Er zijn verschillende manieren om het schaamhaar te verwijderen

  • Schaamhaar harsen
  • Schaamhaar epileren
  • Schaamhaar scheren
  • Schaamhaar verwijderen met ontharing creme
  • Schaamhaar waxen.

Al deze manieren kunnen zorgen voor irritatie, zoals jeuk en rode bultjes. Maar wij hebben dé oplossing.

Werkt ontharen met Fibra diode overal?

SHR ontharing werkt op de maag, rug, gezicht en genitale gebied en kan ook worden gebruikt voor reguliere lichaamshaar. Een zeer populaire behandeling bij mannen is het rug ontharen.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

Omdat de haargroei cyclus direct nog niet gestopt wordt, zul je een aantal behandelingen nodig hebben. Het aantal hangt af van een aantal factoren. Veelal zien we na 3 a 4 behandelingen het gewenste resultaat.

Waarom kiezen voor ultraclinic?

Wij zijn erkend in de industrie, omdat we eerlijk werken. We werken met de beste en nieuwst apparatuur en gaan voor het hoogst haalbare kwaliteit. Dus mocht je af willen van dat ongewenste borsthaar, bel!

Waarom is de Fibra diode de beste methode?

In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden, zoals harsen, scheren of epileren, zorgt onze Fibra diode-technologie voor een permanent resultaat. Fibra diode zorgt er ook voor dat je niet hoeft te lijden door middel van lelijke ingegroeide haren, uitslag, brandwonden of andere bijwerkingen van andere methoden, waardoor Fibra diode de beste manier is om borsthaar te verwijderen!

Hoe werkt Fibra diode ontharing eigenlijk?

Fibra diode werkt met lichtflitsen wat omgezet wordt in warmte. Die warmte zorgt er uiteindelijk voor dat het haarzakje beschadigd wordt en niet meer in staat is de haargroei te ondersteunen. Het ontharen met Fibra diode is vrijwel pijnloos en na een behandeling kunt u gelijk weer aan het werk.

Geïnteresseerd?

Dus als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van handen ontharen, neem vrijblijvend contact op met ultraclinic. We werken uitsluitend met de nieuwste en beste medisch gecertificeerde apparatuur, dus bent u verzekerd van het hoogst haalbare resultaat.

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen