Ontharen

Benen ontharen

Benen ontharen is iets wat we steeds vaker doen bij mannen. Het is niet meer alleen voor atleten die genieten van de aërodynamische eigenschappen van gladde, haar vrije benen. Er zijn steeds meer mannen op zoek naar mogelijkheden om de benen te ontharen.

Benen Ontharen Met Fibra Diode Laser

Steeds meer mensen maken van de mogelijkheid gebruik om met onze nieuwe Fibra diode techniek van het haar van de benen af te komen. Anderen blijven waxen en scheren, met alle nadelige gevolgen van dien. In tegenstelling tot scheren of harsen resulteert het ontharen met Fibra diode direct in het verminderen van de haargroei en na het aantal benodigde behandelingen zal het haar niet weer terugkomen. Ook zul je geen last meer hebben van ingegroeide haren of uitslag.

De tweede reden betreft het vermijden van stoppels. In tegenstelling tot scheren en waxen, hoef je niet te wachten op terug groei voor de volgende behandeling. Dus vanaf je eerste behandeling kun ja al glad en haar vrij zijn.

Dus als benen ontharen iets is dat je overweegt te doen, informeer dan naar de mogelijkheden bij ultraclinic. We werken uitsluitend met de nieuwste en beste medisch gecertificeerde apparatuur , waardoor onze behandelingen het meest effectief en doelgericht zijn.

Ontharen Benen geheel

Ontharen Benen boven

Ontharen Benen onder

€ 199 ,-

€ 119 ,-

€ 99 ,-

Ontharen

Kosten

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen