Ontharen

Baard ontharen

Baard ontharen zien we steeds meer bij de mannen. Veel mannen willen niet langer last hebben van vervelende en lelijke kraag uzitslag of stoppels in hun nek, hals en op hun wangen. Baard ontharen met Fibra Diode Laser is niet alleen voor het wegwerken van ongewenste borst of rug haar, maar kan voor mannen ook veel tijd besparen bij uw dagelijkse routine.

Met Fibra Diode Laser kunnen we de baardlijn strak maken en ongewenst baardhaar verwijderen uit de nek en/of wangen. Het maakt niet uit of je baardhaar erg dik is, baard ontharen is snel en eenvoudig bij ultraclinic. Dus als u uw baard wilt verwijderen of alleen maar wilt vormgeven neem dan nu contact op met ultraclinic!

Hoe lang duurt het en wat kost het?

Baard ontharen is snel en vrijwel pijnloos. Het duurt slechts 10 minuten om uw nek en wangen te behandelen, zie onze prijslijst. Onze apparatuur werkt volgens de meest recente internationale technologie en is de beste manier om voorgoed van uw baard af te komen. Wat betekent dat u geen last meer heeft van die vervelend kraag uitslag of ingegroeide haren.

Waarom kiezen voor baard ontharen?

Door te ontharen met Fibra Diode Laser zal de dikte en de grofheid van de haren doen afnemen en zelf helemaal laten verdwijnen. Hierdoor hoeft u niet meer te scheren. We kunnen ook ongewenste haren verwijderen op wangen en bakkebaarden, of uw baard trimmen.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

Dit is afhankelijk van huidskleur en haartype, maar je zult een aantal behandelingen nodig zijn voor het ontharen van je baard, totdat het haarzakje inactief is. Omdat wij werken met allerbeste, medisch gecertificeerde apparatuur, is het mogelijk om vrij snel het gewenste resultaat te behalen.

Hoe werkt Fibra Diode Laser ontharing voor mannen?

Fibra Diode Laser ontharing werkt met behulp van licht energie dat wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Naar aanleiding van de behandeling kunnen wangen of de hals iets rood zijn, maar dat zal binnen een paar uur verdwijnen.

Heeft ontharen met Fibra Diode Laser overal resultaat?

Fibra Diode Laser ontharing werkt op de rug, buik, borst, gezicht en genitaliën en kan ook gebruikt worden voor andere lichaamsdelen of gezicht haar. Een zeer populaire behandeling bij mannen is het ontharen van de rug, waardoor je lekker zonder shirt over het strand kunt wandelen!

Waarom u voor ultraclinic wil kiezen bij het ontharen van uw baard:

We werken met de beste en nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur en behalen daarmee de beste resultaten. We zullen je duidelijk en eerlijk vertellen welke resultaten je werkelijk kunt verwachten. U kunt bij ons terecht, maar als service kunnen we ook bij u thuiskomen. Dus als je af wilt van ongewenste baard haar, maak nu een afspraak of informeer naar de mogelijkheden!

Ontharen

Kosten

Ontharen Baard

Ontharen Bakkebaarden

Ontharen Bovenlip

€ 55 ,-

€ 39 ,-

€ 29 ,-

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen