Gezicht

LED gezicht behandeling

Ons LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Het masker combineert de drie verschillende golflengtes in drie standen waardoor dit masker toegepast kan worden om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Pigmentvlekken

Huidverbeterend, verjongend en verstevigend

ultraclinic presenteert de nieuwe innovatieve huidverbeterende LED Therapie. Het masker biedt een toegankelijke, aangename en geheel pijnloze behandeling. Wel zo prettig! Het LED therapie Masker bevat 3 verschillende lichtgolven in 1 masker – 415nm, 630nm en 830nm. Deze waarden zeggen u ongetwijfeld niets. Dit zijn golflengtes. Iedere golflengte heeft zijn eigen behandelingsdoeleinden. Door het combineren van deze verschillende golflengtes in 1 masker kan een uitgebreide behandeling erg snel en effectief worden uitgevoerd. Het mooiste van dit alles? Het is volledig pijnloos!

Ontwikkeld door NASA

LED therapie werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft deze wetenschap bewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Daarnaast repareert het bestand weefsel! LED-licht-therapie is daarmee ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en de algemene huidverbetering. Voor een snel en duidelijk zichtbaar resultaat kunnen we tot 3 a 4 behandelingen per week inplannen!

Bestrijden Van Acne

Met onze innovatieve LED therapie kan lichte tot milde acne worden bestreden. Het blauwe licht van het masker werkt voornamelijk oppervlakkig en is daarom uitermate geschikt voor het bestrijden van acne. Het creëert zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigt wordt. Hierdoor zullen puistjes en de roodheid verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen!

Groen licht

Huidverjonging, Post Care, Huidverbetering, Pigmentatie, Bloedcirculatie

Blauw licht

Acne, Ontstekingen, Puistjes, Comedonen, Grove poriën, Antibacterieel

Rood licht

Wondheling, Huidverjonging, Bloedcirculatie

Te Behandelen Met LED Therapie Masker:

Resultaten LED Therapie Masker

LED Therapie

Kosten

Acne behandeling
Per behandeling
Wangen€ 50
Neus€ 50