Gezicht

Hydralift fx

Een reiniging met alleen melk en tonic is niet voldoende om de huid voor te bereiden op de behandeling. De oppervlakkige hoornlaag die met het verstrijken der jaren dikker wordt, ontneemt glans en zachtheid van de huid die zich als een pantser tegen de indringing van de actieve ingrediënten verzet.

Hydralift FX

Revolutie binnen gezichtsbehandelingen

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica. Een ultra doeltreffend systeem dat de standaard van iedere gezichtsbehandeling verhoogt en de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten op een hoger niveau brengt.

Waterpeeling met sequentiële zuren

Het zuighandstuk in aansluiting met een waterstraal waaraan Amandelzuur en Salicylzuur toegevoegd is, verwijdert de oppervlakkige onzuiverheden van ook de dikste huid, door dode cellen, mee-eters en puistjes af te zuigen dankzij de kracht van het Vacuüm.

Diepgaande hydratatie met Hyaluronzuur

Dankzij het infuushandstuk met Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht wordt de huid tot in de diepte gehydrateerd, voor een heldere en zachte huid.

Herstructuratie en oxygenatie van de weefsels

Door benutting van de kracht van de transdermale afgifte van het mesoporatisch handstuk wordt de huid geherstructureerd door het Hyaluronzuur en de Dermakléb serums.

De kracht van diamant om ieder huidtype te vernieuwen

De normale waterpeeling volstaat niet voor de behandeling van de overmatig dik geworden huid. Dankzij zijn speciale handstuk met Diamantkorrels maakt HydraLift FX het mogelijk om ook op de moeilijkste huid een mechanische peeling uit te voeren, met een gecontroleerde en niet-invasieve microdermabrasie die in staat is de huid te bevrijden van de oppervlakkige hoornlaag waardoor de aanblik en de structuur van de huid beter wordt en de elasticiteit ervan hersteld wordt.

Verschillende koppen, meerdere abrasievermogensniveaus, voor een extra-exfoliërende en verrassend doeltreffende werking.

Ontdek nu de Hydralift FX behandeling bij ultraclinic!

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.

Prijzen

Losse behandeling

45 minuten

€145,-