Gezicht

Hair Meso

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd.

Mesotherapie

Hoe werkt deze behandeling?

De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

Mesohair

MesoHair is de behandeling tegen haarverlies, bij dun haar, dof haar en verminderde haargroei. MesoHair activeert de haarzakjes om gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar zichtbaar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van MesoHair bestaat uit peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid optimaliseert. Naast de peptides bevat MesoHair ook speciale vitaminen die follikels aanzetten tot het produceren van haar om je haardos weer stralend en vol te maken.

Meest behandelde zones:​

De 4 grootste

Voordelen van Hair Meso:

01

caida-del-cabello-1-1024x682

Verbeterd de haarsituatie​

02

na_5af470a31fdd5-o7lsojo17cmplj8m7bfgctw3ow6zb0o585ukr6y6gw

Gaat ongewenste haaruitval tegen​

03

hair_loss_and_hair_transplant_azmm0s

Stimuleert
haargroei​

04

los-paneel-xlhair-100317-optie3-pdf (1)

Goed alternatief voor transplantatie​

Ultraclinic

Wij werken met de producten van:

Over de behandeling

Studies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is. Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken, daarna onderhoudsbehandelingen per 3 maanden. Het schema stelt de behandelaar op, gebaseerd op uw haaruitval.

Over de werking

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid.

U225®-intradermale-injector-
Scherm­afbeelding 2024-06-15 om 19.38.01

Verder

Na de behandeling:

Je mag gelijk naar huis. In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.

Mesotherapie​

Kosten van onze behandelingen:

       Mesohair
       Prijs (€)
       Kuur 8 behandelingen
       899

Plan hier uw

Afspraak

ADDRESS icon

Adresgegevens

Rondweg 5, 6515 AS Nijmegen

OPENING HOURS icon

Openingstijden

Ma > Za - 08:00 t/m 22:00

Phone icon

Telefonisch contact

085 800 5545 | 06 1111 999 7

"Bij ultraclinic maken wij gebruik van de Pistor eliance Mesogun."